Lemon Residence, Törökország, Isztambul, 2017-11-03, Ellátás nélkül
Lemon Residence
Időpont:
2017-11-03 – 2017-11-07
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:53036831
32 838 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Aparthotel épült 1999. Aparthotel helyreállítás történt 2011 A helyen összesen 10 szoba található. Az ingatlan a következőkből áll 2 lakosztályok és 8 garzonok. Ez az apartman hotel ideális családok és csoportok, valamint párok és üzletemberek számára is. A nyilvános helyeken légkondicionálás van. A recepción 24 órás recepció szolgálat van. A Aparthotel széfje biztonságos helyet nyújt a vendégek számára értéktárgyaik elhelyezéséhez. A helyszínen van valutaváltás. A vendégek használhatják a liftet. A helyszínen van újságos stand. A Aparthotel mobil telefon lefedettséggel rendelkezik. A vendégek élvezhetik a szobaszolgálatot, és a reggelit az ágyba kérhetik. A vendégek használhatják a Aparthotel mosoda szolgálatát. A vendégek használhatják a gyorstisztító szalont. A vendégek betegség esetén használhatják az orvosi szolgálatot. A vendégek kényelmét szolgálja a repülőtéri transzfer szolgáltatás. Van 24 órás biztonsági szolgálat. A Aparthotel londiner szolgálatot tart fenn.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Lemon Residence | Isztambul | repülő | Időpont: 2017-11-03 – 2017-11-07 | Ellátás nélkül | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI