Közép-Amerikai csoportos körutazás, trópusi üdüléssel a Csendes-óceán partján, Costa Rica, 2018-04-30, Program szerint

Közép-Amerikai csoportos körutazás, trópusi üdüléssel a Csendes-óceán partján

Közép-Amerikai csoportos körutazás, trópusi üdüléssel a Csendes-óceán partján
Időpont:
2018-04-30 – 2018-05-12
Időpont változtatás
Időtartam:13 nap / éj
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Program szerint
Utazás száma:52227164
737 900 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Program

2 éj Panamaváros | 1 éj San José | 2 éj Arenal | 1 éj Rincón de la Vieja | 1 éj Granada (Nicaragua) | 1 éj Rincón de la Vieja | 3 éj Manuel Antonio

Utunk során ellátogatunk Közép-Amerika természeti kincseihez és kihagyhatatlan látnivalóihoz. Helyi idegenvezetőink segítségével ismerkedünk meg három ország történelmével, kultúrájával és képeslapra illő helyszíneivel, majd a Csendes-óceán partján kapcsolódunk ki feldolgozva a számos élményt, mely utunk során ér minket. A felfedezést Panama fővárosával kezdjük, ahol a két amerikai földrészt elválasztó Panama-csatorna működését tanulmányozzuk, majd a szomszédos Costa Rica fővárosa és nemzeti parkjai következnek. Vulkánok közötti esőerdőkben sétálunk, kutatunk érdekes állatok és számos növényfaj jellegzetes példányai után, termálvizes folyóban fürdünk, egyszóval a természet részévé válunk. Útba ejtjük Nicaragua legnagyobb vulkanikus tavát, hajókázunk a kis szigetek között, a legmagasabb kilátóközpontból, pedig csodás látvány tárul elénk a lagúnára. Körutazásunk végén Costa Rica leglátogatottabb Nemzeti Parkja, Manuel Antonio és egzotikus tengerpartja vár minket.

 

Útvonal:

 

1. nap: Panamaváros

Indulás Budapestről a reggeli órákban, érkezés Panamavárosba a délutáni órákban, majd transzfer a szállodába.

2. nap: Panamaváros

Reggeli után egész napos városnézés idegenvezetőnk kíséretében. Első megállónk a híres Panama-csatorna, itt megismerkedünk Észak- és Dél-Amerika folyosójának történelmével és a zsilipek működésével. Majd a főváros két arcának felfedezése következik: a régi negyed romjai és új modern felhőkarcolói. Ebéd után látogatás a Panamai-öbölbe nyúló hosszú Amador sétánynál és kilátónál, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra.

3. nap: Panamaváros, San José, La Paz

Reggeli a szállodában, majd indulás a repülőtérre és utazás a szomszédos Costa Ricába. Érkezés után egyből belevetjük magunkat a természetbe, La Paz vízeséseinél és állat rezevátumában teszünk egy felejthetetlen látogatást, ebéddel egybekötve. Szállás San Joséban, a fővárosban.

4. nap: San José, Arenal

Reggeli után városlátogatás San Joséban, majd transzfer Arenalba. Szállás az Arenal vulkán szomszédságában lévő szállodában, 35 hektáros trópusi kertben.

5. nap: Arenal

Reggeli a szállodában, majd függőhidakon a lombok között sétálva fedezzük fel az esőerdőt. A napot Tabacón természetes termálvizű folyójánál zárjuk, ahol elmerülünk a melegvizes medencékben és kipihenjük magunkat a vízesések lábánál.

6. nap: Arenal, Rincón de la Vieja

Reggeli után elhagyjuk Arenal vidékét, a következő megálló Rincón de la Vieja Nemzeti Parkja. Szállás egy tipikus helyi lodgeban a nemzeti park szívében. A vacsora biztosított a szálláshelyen.

7. nap: Rincón de la Vieja, Granada Nicaragua

Reggeli után továbbutazás Nicaraguába. Utunk során megtekintjük a híres Masaya vulkánt, mely az ország első és legnagyobb nemzeti parkjában fekszik és ellátogatunk a helyi piacra is, majd Catarina városában fekvő népszerű kilátóközpontból csodáljuk meg Apoyo lagúnáját. Ebéd biztosított az egész napos program alatt. Szállás Granadában.

8. nap: Granada Nicaragua, Rincón de la Vieja

A mai nap reggeli után a közkedvelt Granada városában barangolunk, majd ellátogatunk Nicaragua legnagyobb tavához és kis szigeteihez. Délután visszautazás Costa Ricába. Szállás Rincón de la Viejaban, vacsorával együtt.

9. nap: Rincón de la Vieja, Manuel Antonio

Reggeli után indulás Costa Rica leglátogatottabb nemzeti parkjába, Manuel Antonioba.Ebéd a transzfer alatt. Szállás a hegyvidéken, négycsillagos szállodában.

10. nap: Manuel Antonio

Reggeli után látogatás Manuel Antonio híres Nemzeti Parkjában, ahol hozzáértő helyi természetjáró-idegenvezetőnkkel fedezzük fel a számos növény- és állatfajt sétánk során. Délután szabadprogram, pihenés a tengerparton.

11. nap: Manuel Antonio

A teljes nap rendelkezésünkre áll a pihenésre, élvezzük a Csendes-óceán egzotikus partszakaszait és különleges klímáját.

12-13. nap: Manuel Antonio, San José

Reggeli után transzfer San José nemzetközi repülőterére, hazautazás. Érkezés Budapestre a 13. napon.

 

Tervezett szállások:

Panama:

Best Western Plus Zen Panama - Panamaváros (2 éj)

Costa Rica:

Crowne Plaza Corobicí - San José (1 éj)

Montaña de Fuego Resort & Spa - Arenal (2 éj)

Cañon de la Vieja Lodge - Rincón de la Vieja (1+1 éj)

Nicaragua:

La Gran Francia Hotel - Granada, Nicaragua (1 éj)

Óceánparti pihenés alatt:

Tabulia Tree Hotel & Villas - Manuel Antonio (3 éj)

Alapar-tartalmazza
a nemzetközi repülőjegyet, egy átszállással, és a belső repülőjegyeket,
a szállást 2 éjre Panamában, 8 éjre Costa Ricában, 1 éjre Nicaraguában középkategóriás szállodákban, kétágyas szobában reggelivel,
3 ebédet és 2 vacsorát,
a programokat a szükséges belépőkkel, transzferekkel,
és a magyar nyelvű idegenvezetőt a teljes utazás során.
Alapar-nem-tartalmazza
a repülőtéri illetéket (kb. 164 000 Ft/fő),
a borravalókat,
a kötelező útlemondási biztosítást (1,5 %).

Választott utazás: Közép-Amerikai csoportos körutazás, trópusi üdüléssel a Csendes-óceán partján | Costa Rica | repülő | Időpont: 2018-04-30 – 2018-05-12 | Program szerint | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI