Hotel Iris Beach, Görögország, Görögország kontinens, Chalkidiki, 2018-05-15, Félpanzió
Hotel Iris Beach
FM
Időpont:
2018-05-15 – 2018-05-19
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:egyéni (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:55524112
600 mTávolság a tengertől
  • Légkondícionáló
  • Kültéri medence
24 720 Ft -tól (24 721 Ft | -0 %)
USP

Családias szálloda úszómedencével, csak pár száz méterre a település központjától és a strandtól. Ideális helyszín családok és párok számára, akik az egyik legszebb görög régióban, a Chalkidiki-félszigeten szeretnének pihenni.

Fekvése

Nyugodt helyen, Siviri szélén fekszik. A központ kb. 500 m-re, a kavicsos/homokos strand kb. 600 m-re.

Felszereltsége

A szálloda több épületből áll, összesen 76 szobával. A főépületben recepció bérelhető széfekkel (kb. 6,- €/hét), TV-sarok, étterem, bár és kis üzlet. A kertben úszómedence (kb. 10x20 m) pool-bárral, napozószékekkel és napernyőkkel (a strandon térítés ellenében).

Helyi besorolás

3*.

Elhelyezés (A)

A1A/A2A/A3A (kb. 28 m2): A melléképületekben található szobákban fürdőszoba vagy zuhanyozó, WC, telefon, légkondicionálás, kábel-TV, kis hűtőszekrény és balkon vagy terasz.

A2B/A3B/A4B - Családi szobák: A melléképületekben, min. 2 felnőtt és 2 gyermek vagy 3 felnőtt és 1 gyermek részére foglalható.

Ellátás

Félpanzió vagy All Inclusive. Minden étkezés büférendszerben.

Gyerekek

Külön gyermekmedence (kb. 6x3 m) és játszótér.

A helyszínen fizetendő

Üdülőhelyi díj.
Parkolás

Ingyenes.

Háziállat

Nem vihető.

Érkezési nap/Min. tartózkodás

NAPONTA / 4 éj

Fontos foglalási információ

A 2 év alatti csecsemőkért a helyszínen nem kell fizetni. Előzetes foglalás az utazási irodában szükséges. A max. létszámot így sem szabad túllépni.

EXTRÁK
Egyágyas szoba foglalása esetén elhelyezés kétágyas szobában (A1A).
All Inclusive

Minden étkezés büférendszerben. Helyi alkoholos és alkoholmentes italok, kávé, tea kb. 11.00 és 23.00 óra között. Délutánonként kb. 16.30 és 17.30 óra között sütemény.

Előfoglalási kedvezmény (A)

2018.04.30-ig történő foglalás esetén 15% kedvezmény.

Árkedvezmény (A)

14=12*/7=6* 05.14.-05.18.

*csak a fenti érkezések esetén

Gyermekkedvezmény/Gyerekár (A)

A2A: 1 gyermek (2-9 éves) 100% 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.

A3B: 1 gyermek (2-9 éves) 100% 3 felnőttel egy szobában, pótágyon.

Családi akció (A)

A2B: 2 gyermek (2-9 éves) 100% 2 felnőttel egy szobában, pótágyon.


Feltöltés...


Választott utazás: Hotel Iris Beach | Chalkidiki | egyéni | Időpont: 2018-05-15 – 2018-05-19 | Félpanzió | Módosítás

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent! A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI