Hotel Avicenna, Törökország, Isztambul, 2018-01-05, Reggeli
Hotel Avicenna
Időpont:
2018-01-05 – 2018-01-09
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:53023639
  • Légkondícionáló
  • WiFi
30 386 Ft -tól (-0 %)
A szervező utazási iroda megjelölése: Avicenna Hotel
Leírás
Ez a szálloda remek és központi helyen található Isztambul városában. Az épület lélegzetelállító környezetben terül el, hiszen egy buja parkra és egy szinte érintetlen folyópartra néz, így a vendégek számára biztosan hosszan tartó emlék marad ez a szálláshely. A város történelmi központja, amelyben a Kék Mecset, a Hagia Sophia és a Topkapi Palota is megtalálható, már gyalogosan is megközelíthető a hotelből. A szálloda ideális helyen, egy 19. századi, tradicionálisan fából készült házban kapott helyet, amely bár modern stílusú, mégis megőrizte egykori dicsőségét. A vendégek biztosan elámulnak majd a hotel elegáns kialakításától, amely minden szobában megtestesül. A vendégek a szobák nyújtotta békés környezetben lazíthatnak és átadhatják magukat a nyugalom világának. A vendégek minden reggel svédasztalos reggelit fogyaszthatnak. A Sipsi bár és étteremből lélegzetelállító panoráma nyílik a Márvány-tengerre és a szigetekre. A vendégek ebből a szállodából biztosan magával ragadó és hosszan tartó emlékekkel telve távoznak.

Feltöltés...


Választot utazás: Hotel Avicenna | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-01-05 – 2018-01-09 | Reggeli | Módosítás

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent! A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI