Gulhane park hotel Istanbul, Törökország, Isztambul, 2018-01-19, Reggeli

Gulhane park hotel Istanbul starstarstarstar

Gulhane park hotel Istanbul
Időpont:
2018-01-19 – 2018-01-23
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:52992047
93 131 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Hotel épült 2016. Hotel teljesen helyre állítva 2016. A helyen összesen 32 szoba található. Az ingatlan a következőkből áll 5 egyágyas szobák, 7 kétágyas szobák, 4 junior lakosztályok, 4 lakosztályok, 2 garzonok, 1 mozgássérültek számára kialakított szoba, 4 háromágyas szobák, 4 négyágyas szobák, 16 superior szobák és 3 családi szobák. A hotel kiváló kiindulási hely a környék megismeréséhez. Az ingatlan a nyilvános helyeken légkondicionálással rendelkezik. A Hotel 24 órás recepció szolgálatot biztosít. A Hotel széfje biztonságos helyet nyújt a vendégek számára értéktárgyaik elhelyezéséhez. A helyszínen van valutaváltás. A vendégek a kabátjaikat az öltözőbe tehetik. Lift a vendégek nagyobb kényelmét szolgálja. A vendégek pihenés közben az újságos standon kínált újságokat olvashatják. A vendégek beszerezhetnek minden azonnal szükséges vagy otthon felejtett dolgot a praktikus mini marketben. A pompás teraszon a vendégek pihenhetnek és élvezhetik a meleg napsütést. A Hotel kulcsmegőrző szolgáltatást biztosít. Mobil telefon lefedettség az egész Hotelben. A Hotel internet hozzáférést biztosít a vendégek számára. A vendégek élvezhetik a szobaszolgálatot, és a reggelit az ágyba kérhetik. Van mosoda szolgálat. Gyorstisztító szalon áll a hosszú ideig tartózkodó vendégek rendelkezésére. A vendégek betegség esetén használhatják az orvosi szolgálatot. A létesítmény akadálymentesített. A vendégek használhatják a Hotel kerékpár tárolóját. A Hotel hasznos kerékpár-kölcsönző szolgáltatást nyújt. A vendégek a helyszíni parkoló előnyeit élvezhetik. A helyszínen edző terem áll a vendégek rendelkezésére. A vendégek rendelkezésére áll az autóbérlő szolgáltatás, ha a környéket be akarják járni. A vendégek élvezhetik a repülőtéri transzfer szolgáltatás előnyeit.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Gulhane park hotel Istanbul | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-01-19 – 2018-01-23 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI