Gulhane park hotel Istanbul, Törökország, Isztambul, 2018-01-19, Reggeli

Gulhane park hotel Istanbul starstarstarstar

Gulhane park hotel Istanbul
Időpont:
2018-01-19 – 2018-01-23
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:52992047
46 550 Ft -tól (-0 %)
Leírás
Hotel épült 2016. Hotel teljesen helyre állítva 2016. A helyen összesen 32 szoba található. Az ingatlan a következőkből áll 5 egyágyas szobák, 7 kétágyas szobák, 4 junior lakosztályok, 4 lakosztályok, 2 garzonok, 1 mozgássérültek számára kialakított szoba, 4 háromágyas szobák, 4 négyágyas szobák, 16 superior szobák és 3 családi szobák. A hotel kiváló kiindulási hely a környék megismeréséhez. Az ingatlan a nyilvános helyeken légkondicionálással rendelkezik. A Hotel 24 órás recepció szolgálatot biztosít. A Hotel széfje biztonságos helyet nyújt a vendégek számára értéktárgyaik elhelyezéséhez. A helyszínen van valutaváltás. A vendégek a kabátjaikat az öltözőbe tehetik. Lift a vendégek nagyobb kényelmét szolgálja. A vendégek pihenés közben az újságos standon kínált újságokat olvashatják. A vendégek beszerezhetnek minden azonnal szükséges vagy otthon felejtett dolgot a praktikus mini marketben. A pompás teraszon a vendégek pihenhetnek és élvezhetik a meleg napsütést. A Hotel kulcsmegőrző szolgáltatást biztosít. Mobil telefon lefedettség az egész Hotelben. A Hotel internet hozzáférést biztosít a vendégek számára. A vendégek élvezhetik a szobaszolgálatot, és a reggelit az ágyba kérhetik. Van mosoda szolgálat. Gyorstisztító szalon áll a hosszú ideig tartózkodó vendégek rendelkezésére. A vendégek betegség esetén használhatják az orvosi szolgálatot. A létesítmény akadálymentesített. A vendégek használhatják a Hotel kerékpár tárolóját. A Hotel hasznos kerékpár-kölcsönző szolgáltatást nyújt. A vendégek a helyszíni parkoló előnyeit élvezhetik. A helyszínen edző terem áll a vendégek rendelkezésére. A vendégek rendelkezésére áll az autóbérlő szolgáltatás, ha a környéket be akarják járni. A vendégek élvezhetik a repülőtéri transzfer szolgáltatás előnyeit.

Nem található a szálloda áttekintése.Választot utazás: Gulhane park hotel Istanbul | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-01-19 – 2018-01-23 | Reggeli | Módosítás

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent! A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI