ÉSZAK-THAIFÖLDI KÖRUTAZÁS PHUKETTEL - CSOPORTOS, Thaiföld, Phuket, 2018-02-21, Reggeli

ÉSZAK-THAIFÖLDI KÖRUTAZÁS PHUKETTEL - CSOPORTOS

ÉSZAK-THAIFÖLDI KÖRUTAZÁS PHUKETTEL - CSOPORTOS
Időpont:
2018-02-21 – 2018-03-05
Időpont változtatás
Időtartam:13 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:51815986
399 000 Ft -tól ( | -0 %)
Leírás
Észak-Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen - csoportos körutazás magyar nyelvű idegenvezetéssel
Bangkok - Ayutthaya - Pitsanulok - Sukhothai - Chiang Rai - Chiang Saen - Chiang Mai - Phuket

Időpont: 2018. február 21.-március 5.

A mosoly országa egész évben várja! Thaiföld igazi egzotikus trópusi paradicsom, csillogó templomai, a buddhizmus gyönyörű emlékei, csodálatos strandjai, növényzete, nyugalmat sugárzó hangulata és vendégszeretete miatt olyan hely, ahová mindig visszavágyik az ember. Bangkok nyüzsgése és lélegzetelállító látnivalói után az út során Phuket mesés szépségű tengerpartja nyújt felfrissülést. Az út során felfedezhetőek Phuket festői szépségű öblei éppúgy, mint a mangrove erdők és a környék legszebb szigetei is.
Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 1. nap

Elutazás Budapestről a menetrend szerint.

Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 2. nap
Érkezés Bangkokba, transzfer a szállodába, felfrissülés és reggeli, majd félnapos városnézés Bangkokban: az Arany Buddha szobor, a leghosszabb Fekvő Buddha szobor és a fehér carrarai márványból készült Márványtemplom megtekintése. Napközben ebéd, majd Klong túra keretében hajókázás a Chao Praya folyón, ahonnan a modern felhőkarcolók és a cölöpökre épült folyóparti házak éles kontrasztja is megismerhető. Szállás Bangkokban.

Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 3. nap
Egész napos szabad program vagy fakultatív látogatás a Királyi Palotában. A korábbi uralkodók lakhelyéül szolgáló 300 éves épületkomplexum a világörökség része. A palotán belül található a Wat Phra Kaew, más néven a Smaragd Buddha templom és még számtalan lenyűgöző aranyozott sztúpa és színes majolikával díszített épület. Szállás Bangkokban.Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 4. nap

Egész napos szabad program vagy fakultatív kirándulás a Damnoen Saduak úszó piacra, ahol az árusok a hagyományokhoz híven csónakokból kínálják színes portékájukat, gyümölcsöket és kézműves termékeket. Délután szabad program. Szállás Bangkokban.

Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 5. nap
Utazás autóbusszal a régi fővárosba, Ayutthayába, melynek romvárosa a világörökség része, a kambodzsai Angkor Wat épületegyütteséhez hasonlatos, csak sokkal nagyobb területen található. Ezt követően látogatás a Bang Pa In palotánál, amely a thai uralkodók nyári rezidenciája volt. Napközben ebéd, szállás Pitsanulokban.Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 6. nap
Városnézés a több évszázados múltra visszatekintő kereskedővárosban, majd továbbutazás Sukhothai, az első thai birodalom fővárosának érintésével Chiang Raiba, az ország legészakibb tartományának központjába. Napközben ebéd, szállás Chiang Raiban.

Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 7. nap
Délelőtt hajókázás a Mae Kok folyón a burmai és laoszi határvidékre a híres „Arany háromszöghöz”, a Mekong folyó partján található Chiang Saen megtekintésével. Napközben ebéd, szállás Chiang Raiban.

Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 8. nap
Látogatás a hosszúnyakú padong törzsnél, mely arról nevezetes, hogy az asszonyok a szépség jelképeként sárgaréz gyűrűket viselnek a nyakukon, karjukon és lábukon. Utazás tovább Chiang Maiba, útközben látogatással a Fehér templomnál, a Wat Rong- Koonnál. Szállás Chiang Maiban.

Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 9. nap
Városnézés Thaiföld második legnagyobb városában, a Wat Phrathad Doi Suthep templom megtekintése és látogatás egy kézműves központban, ahol a selyemszövés és a papír napernyők festésének rejtelmeibe pillanthatnak be az utazók. Napközben ebéd. Este khantoke folklór vacsora hagyományos zenével és tánccal. Szállás Chiang Maiban.

Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 10. nap
Transzfer a repülőtérre, utazás Phuketre. Az üdülőparadicsom számtalan szolgáltatásával, széles, homokos tengerpartjával ideális a nyugodt kikapcsolódásra, családi nyaralásra egyaránt. Érkezést követően transzfer a szállodába, szállás Phuketen.

Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 11. nap
Szabad program, pihenés a tengerparton vagy fakultatív egész napos hajókirándulás a Phi Phi szigetekhez, ebéddel. Hajókirándulás motorcsónakkal a környék két legszebb szigetére, amelyek fehér homokkal, pálmafákkal szegélyezett tengerparttal büszkélkednek. Fürdőzés a Maya öbölben és a Bamboo szigeten, napközben snorkelezési lehetőséggel.

Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 12. nap
Szabad program, pihenés a tengerparton. Délután transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre menetrend szerinti járatokkal.

Észak – Thaiföldi körutazás pihenéssel Phuketen 13. nap
Megérkezés a menetrend függvényében.

Minimum létszám: 20 fő.


Fakultatív programok árai (minimum létszám: 10 fő):
Királyi Palota látogatás 10 000 Ft/fő
Chao Praya hajós vacsora 14 000 Ft/fő
Úszópiac látogatás 10 000 Ft/fő
Phi Phi szigettúra hajóval 25 000 Ft/fő

Az ár tartalmazza
utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest – Bangkok / Phuket – Budapest útvonalon, Chiang Mai – Phuket útvonalon belső repülőjárattal utazás a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal 10 éjszakai szállás, helyi három- és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban reggelis ellátás, valamint 6 alkalommal ebéd és 1 alkalommal vacsora programok belépőjegyekkel baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás útlemondási biztosítás magyar idegenvezető
Az ár nem tartalmazza
fakultatív programok félpanzió felára (2 alkalom Phuketen) illetékek
Szállás
Helyi három- és négycsillagos szállodák kétágyas szobáiban.

Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: ÉSZAK-THAIFÖLDI KÖRUTAZÁS PHUKETTEL - CSOPORTOS | Phuket | repülő | Időpont: 2018-02-21 – 2018-03-05 | Reggeli | Módosítás

Az Ajánlatkérés beérkezésekor ellenőrizzük az árakat, a lehetséges kedvezményeket és a szabad helyeket. Ezt követően értesíteni fogjuk, valamint lehetőség szerint feltételes helyfoglalást készítünk az ajánlat garantálása érdekében. Ez Önnek semmilyen kötelezettséget nem jelent! A megrendelés esetére felhívjuk figyelmét hogy Ön, mint az utazási szolgáltatás megrendelője, egyben az összes, az ajánlatkéréskor felsorolt résztvevőnek a képviselője is, megrendeléskor mint meghatalmazott jár el az utazási szerződés megkötésére. Ezúton felvállalja a megrendeléséből származó pénzügyi kötelezettségeket is. Az Ajánlatkérés, ill. Foglalási lap elküldésével még nem jön létre az utazási szerződés, az csak a foglalásra küldött Visszaigazolásban leírt feltételek szerint, a részvételi díj előlegének vagy teljes összegének irodánkhoz történő beérkezése után jön létre!

Személyek összetétele
Kalkuláció
Szoba
Pótdíjak, illetékek és egyéb árak
Sztornó biztosítás: 0
Kalkulált részvételi díj: 0
A megrendelő elérhetőségei
Utasok adatai A megrendelő adatai másolása az 1. utashoz
Megszólítás Keresztnév Vezetéknév Születési idő (EEEEHHNN)
 
Megjegyzés:

A végleges ár a dolgozónk által meg lesz erősítve. A gyermekeknek szóló kedvezmény, a gyermekeknek kínált ár csak a pótágyon megszálló gyermekekre érvényes, azaz két felnőtt és egy gyermek esetén. Ha a szállás formája apartman, stúdió, akkor az egy személynek szánt ár csak  a teljes kapacitás elfoglalásánál érvényes. Ha másként van feltüntetve, akkor ez nem érvényes.

 

Ha a honlapunkon véghezvisz egy rezerváció kérelmét, leellenőrizzük az aktuális kapacitást, a távozás és érkezés pontos időpontját, az aktuális árat és minden kötelező és nem kötelező illeték árát. Ahogy mindent leellenőriztünk és igazoltunk, azonnal értesítsük önt, megerősítsük a foglalását, és ez után elküldjük a kitöltött utazási szerződést és az iránymutatót, hogy kell mindent elintézni. Az árak, időpontok és kötelező illetékek árának változásának lehetősége fenntartva

 A végleges árat az összes illetékkel beleértve, a távozások és érkezések pontos időpontját természetesen szívesen lekérjük önöknek a kérdéseik alapján. Az ár a repülőjegy és a kötelező illetékek árának változásával módosulhat (repülőtéri és biztonsági illetékek, üzemanyag pótdíj és hasonlók szerint). A pontos időt a légitársaságok általában 5-7 nappal a felszállás előtt pontosítsák. Hamarabb ezt nem tudjuk pontosan meghatározni.

 

 

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI