Delta Hotel Istanbul, Törökország, Isztambul, 2018-01-05, Reggeli
Delta Hotel Istanbul
Időpont:
2018-01-05 – 2018-01-09
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:53036982
78 851 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Hotel épült 2014. Az ingatlan 82 szobából áll. Az ingatlan a következőkből áll 10 egyágyas szobák, 54 kétágyas szobák, 5 lakosztályok, 7 háromágyas szobák és 6 családi szobák. Ez a hotel tökéletes egy hétvégi kiruccanáshoz vagy egy hosszabb nyaraláshoz. Az ingatlan a nyilvános helyeken légkondicionálással rendelkezik. A recepción 24 órás recepció szolgálat van. A vendégek értéktárgyaikat biztonságba helyezhetik a Hotel széfjében. A helyszínen van valutaváltás. Lift a vendégek nagyobb kényelmét szolgálja. A Hotel rendelkezik újságos standdal. A Hotel a vendégek kellemes kikapcsolódásához teraszt biztosít. A Hotel kulcsmegőrző szolgáltatást biztosít. A Hotel internet hozzáférést biztosít a vendégek számára. A vendégek a szoba szolgálatot élvezhetik. Van mosoda szolgálat. A vendégek használhatják a repülőtéri transzfer szolgáltatást. A vendégek elfogyaszthatják reggeli kávéjukat a Hotel által kínált újságok mellett. A biztonság a nap 24 órájában. A Hotel londiner szolgálatot tart fenn.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Delta Hotel Istanbul | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-01-05 – 2018-01-09 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI