Best Western Empire Palace, Törökország, Isztambul, 2018-01-06, Reggeli

Best Western Empire Palace starstarstarstar

Best Western Empire Palace
Időpont:
2018-01-06 – 2018-01-10
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:53161557
89 192 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Luxus és pihenés várja a vendégeket ebben a szállodában, Isztambul szívében. A Kék Mecset, a Hagia Szophia, a Nagy Bazár és a Topkapi Palota csak egy rövid sétával elérhetők, így a vendégek a várost gyalogosan is felfedezhetik. Egy hosszú nap után a vendégek pihenhetnek és lazíthatnak a szálloda wellness-részlegében, a törökfürdőben és a szaunában, és élvezhetik a finom ételeket a szálloda éttermében, a legfelső emeleten, kilátással a Boszporuszra, és a két kontinenest összekötő híres hídra. A szálloda légkondicionált szobái tágasak és modern, finom színekkel díszítettek, hagyományos török ​​hatásokkal. Ingyenes Wi-Fi-t és kontinentális reggelit kínálnak. Ez a hotel tökéletes kombinációja a pihenésnek és az üzleti lehetőségeknek, és kiváló nyaraláshoz vagy egy romantikus hétvégéhez.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Feltöltés...


Választott utazás: Best Western Empire Palace | Isztambul | repülő | Időpont: 2018-01-06 – 2018-01-10 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI