Art City Hotel, Törökország, Isztambul, 2017-11-03, Ellátás nélkül
Art City Hotel
Időpont:
2017-11-03 – 2017-11-07
Időpont változtatás
Időtartam:5 nap
Közlekedés:repülő (Budapest)
Ellátás:Ellátás nélkül
Utazás száma:53036282
29 724 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

Leírás
Hotel épült 2009. Hotel helyreállítás történt 2009 Az ingatlan 16 szobából áll. Az ingatlan a következőkből áll 2 lakosztályok. Ez a vonzó hotel kiváló kiindulási hely városnézéshez és üzleti megbeszélésekhez. A nyilvános helyeken légkondicionálás van. A Hotel széfje biztonságos helyet nyújt a vendégek számára értéktárgyaik elhelyezéséhez. A vendégek használhatják a valutaváltás szolgáltatást. A recepciónál van öltöző. A Hotel rendelkezik lifttel. A helyszínen van újságos stand. Egyes szobák a Hotel csodálatos kertjére néznek. A pompás teraszon a vendégek pihenhetnek és élvezhetik a meleg napsütést. A Hotel kulcsmegőrző szolgáltatást biztosít. A vendégek a szoba szolgálatot élvezhetik. A vendégek használhatják a Hotel mosoda szolgálatát. A vendégek kényelmét szolgálja a repülőtéri transzfer szolgáltatás. Van londiner szolgálat.

Megjegyzés: A szálloda leírása a Hotelbeds.com weboldalról, angol nyelvről, a rendszer által került fordításra. Az esetleges fordítási, és/vagy tartalmi hibákért Irodánk nem vállal felelősséget.


 


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Art City Hotel | Isztambul | repülő | Időpont: 2017-11-03 – 2017-11-07 | Ellátás nélkül | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A szálló ábrázolása a térképen csak informatív jelegű, nem garantált a pontossága.

UI