Arany Prága, Csehország, Prága és környéke, 2017-10-13, Reggeli
Arany Prága
Időpont:
2017-10-13 – 2017-10-16
Időpont változtatás
Időtartam:4 nap
Közlekedés:autóbusz (Budapest)
Ellátás:Reggeli
Utazás száma:52337237
53 500 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt

ARANY PRÁGA

KIRÁNDULÁS POZSONYBAN ÉS KARLOVY VARYBAN

2018. március 29 - április 01. (Húsvét)
2018. május 17-20.(Pünkösd)
2018. október 20-23.


4 nap/ 3 éj

Indulás: Nyíregyháza.

További csatlakozási lehetőség:Debrecen, Tiszaújváros,M3 autópálya pihenői (Miskolc),Gyöngyös, Budapestés Dunántúlon az útvonalba eső pihenőhelyek.

Utazás:
Légkondicionált autóbusszal (TV, DVD, WC, italautomata).

Szállás:
3 éjszaka 3 csillagos szállodában.A szobákban fürdőszoba, WC, TV található.

Ellátás:
Svédasztalos reggeli (fakultatív vacsora).

Programok

Prága számos vonzó és romantikus elnevezéssel büszkélkedik: arany Prága, a száztornyú város, varázslatos Prága. Magától értetődő természetességgel viseli ezeket a babérokat, hiszen szépségének és történelmi atmoszférájának változatos elegye önmagáért beszél.

1 nap:Nyíregyháza – Budapest – Győr – Rajka – Pozsony

Elutazás Nyíregyházáról a hajnali órákban. Érkezés a déli órákban a szlovák fővárosba Pozsonyba, ahol közel 300 éven keresztül a magyar királyokat koronázták. Séta a szépen felújított óvárosban idegenvezetővel. A pozsonyi vár megtekintése kívülről, Szent Márton Székesegyház, Prímási Palota.Továbbutazás, érkezés a Prága környéki szálláshelyre (3 éj).

2. nap: Prága – hajókirándulás a Moldván

Reggeli után városnézés Prágában, helyi idegenvezetővel (Vár és kisoldal, Szent Vitus székesegyház, Királyi Palota, Szent György Bazilika, Arany utcácska, a prágai Loretta, Óváros). Fakultatív lehetőségként ajánljuk a Zsidónegyed megtekintését, idegenvezetéssel (külön belépőjegy ellenében).
Fakultatív program: 2 órás romantikus esti hajókirándulás a Moldván, vacsorával, zenével.
A fakultatív program ára: 6.900 Ft.

3. nap: Karlovy Vary

Reggeli után Karlovy Vary-ba, az egykori császári fürdőhelyre utazunk (útközben rövid pihenő és vásárlási lehetőség a Krusovice sörgyárnál). Karlovy Vary-ban ismerkedünk az Európa hírű fürdővárossal, mely az Osztrák-Magyar Monarchia idején a nemzetközi arisztokrácia egyik fő találkozóhelye volt. Városnézés, szabadprogram, gyógyvízkóstolás. Késő délután visszaindulás a szálláshelyre. Este fakultatív sörözési lehetőség egy jellegzetes cseh sörözőben.

4. nap: Brno – Rajka – Győr – Budapest – Nyíregyháza

Reggeli után búcsút veszünk Prágától és indulunk Brno-ba, Morvaország fővárosába. Rövid városnézést teszünk a belvárosban, majd indulunk Magyarországra. Érkezés Nyíregyházára a késő esti órákban.

Az ár tartalmazza

A részvételi díj tartalmazza az autóbuszos utazást,3 éjszakai szállást reggelivel, útdíjat, idegenvezetést Budapestről és a felsorolt programokat.

Az ár nem tartalmazza

Nem tartalmazza a BBP – storno biztosítást, helyi idegenvezetést, illetve a programok során fizetendő belépődíjakat (kb. 7.000 Ft).


A belépők tényleges ára az aktuális árfolyam függvényében módosulhat!


Nem található a szálloda áttekintése.Választott utazás: Arany Prága | Prága és környéke | autóbusz | Időpont: 2017-10-13 – 2017-10-16 | Reggeli | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI