A salsa és a szivar hazája: Kuba, Kuba, 2018-04-01, Félpanzió

A salsa és a szivar hazája: Kuba starstarstarstar

A salsa és a szivar hazája: Kuba
Időpont:
2018-04-01 – 2018-04-09
Időpont változtatás
Időtartam:9 nap / éj
Közlekedés:repülő (-)
Ellátás:Félpanzió
Utazás száma:52386358
345 000 Ft -tól ( | -0 %)

EZ AZ IDŐPONT MÁR ELKELT

Válassza a következő időpontot itt


Rövid leírás
Rum és szivar, a kubai emberek életének részeiAutózás Havannában 50 éves limuzinokkalTermészeti látványosságokA homokos tengerparton pihenés, fürdés
Program

1. NAP: BUDAPEST – HAVANNA


Menetrend függvényében, átszállással repülés Havannába. Transzfer a négy csillagos szállodánkba. Vacsora.


2. NAP: HAVANNA


Reggeli után egész napos városnézés Latin-Amerika legromantikusabb fővárosában, a páratlan szépségű Havannában. Először Havanna modern városrészével ismerkedünk: átszeljük a híres tengerparti sétányt, mely a helyiek egyik kedvenc találkozóhelye. Megismerkedünk a rumkészítéssel, gyalogosan felfedezzük az óvárost, az UNESCO Világörökségek listáján is szereplő „Habana Vieja”-t: Katedrális tér, Fegyverek tere és a volt Kormányzói palota. Az igazi kubai hangulatért lehetőség lesz régi oldtimer nyitott kabriókkal tenni egy kb. 1 órás kört. Oldtimer autózás kb. 20 CUC (jelentkezés a helyszínen). Szabadprogram után visszatérünk szálláshelyünkre, ahol vacsora. Este fakultatív program lehetőség; a híres „Tropicana show” megtekintése. Gyönyörű táncos lányok és fiúk, csodás ruhák, karibi hangulat. Az árban fél üveg kubai rum is benne van. Tropicana show: kb. 110 CUC (jelentkezés a helyszínen).


3. NAP: HAVANNA– MONTEMAR NEMZETI PARK – GUAMA – CIENFUEGOS (290km)


Reggeli a hotelben, majd elindulunk Kuba legjelentősebb természetvédelmi területére, a madár- és állatvilágáról híres Montemar Nemzeti Parkba. Első állomásunk Guama, a Nemzeti Park fő látványossága. Itt egy hangulatos motorcsónaktúrára indulunk a tengerbe vezető természetes lagúnán. Megérkezést követően egy indiánfalut tekintünk meg, ahol megismerkedhetünk az őslakosok szokásaival. Látogatást teszünk az ország legnagyobb krokodilfarmján, ahol közvetlen közelről figyelhetjük meg az óriáshüllőket. Ebédelési lehetőség egy helyi étteremben. A természeti látványosságok után továbbindulunk a Karib-tenger partján található híres Disznó-öbölbe, ahol a forradalom megdöntésére tett amerikai kísérlet híres partraszállása volt. Napunk zárásaként a „Dél gyöngye” névvel is illetett Cienfuegos városa felé vesszük az irányt. Gyalogosan fedezzük fel az egykori arisztokrácia várost, végigsétálunk a főutcán, a Pradon, megcsodáljuk a José Marti teret, a Kormányzói palotát, a kiváló akusztikájáról híres Thomas Terry színházat és a Katedrálist. Szállás elfoglalása és vacsora.


4. NAP: CIENFUEGOS -TRINIDAD – CUKORMALMOK VÖLGYE – CAYO SANTA MARIA (km)


Reggelit követően indulunk Trinidadba, melynek elnevezése a Szentháromsághoz kötődik. Városnézés a több mint 500 éve alapított koloniális kisvárosban. A város történelmi központja az UNESCO Világörökségi listáján is szerepel. Láthatjuk többek között a Cantero Palotamúzeumot, és a Szentháromság teret egy szépséges templommal. A város egyik leghíresebb nevezetessége a La Canchanchara bár, ahol mi is megkóstolhatunk egy eredeti kubai koktélt. Ebéd után továbbindulunk a híres Cukormalmok völgyébe, mely szintén az UNESCO Világörökség része. Megállunk a sziget egyik legősibb településén Sancti Spiritusban. A belváros szinte eredeti állapotában tündököl és itt található Kuba legrégebbi kőhídja. A késő délutáni órákban érkezünk meg Cayo Santa Mariaban lévő szállásunkra, ahol bőséges all inclusive ellátás biztosított.


5– 6. NAP: CAYO SANTA MARIA


Mindkét nap pihenés Cayo Santa Maria fehér homokos tengerpartján all inclusive ellátással. Helyszínen a fakultatív programlehetőségekről az idegenvezető tájékoztatja Önöket. Kiemelnénk a katamarán túrát, mely során vitorlásunkkal az óceáni élővilágot ismerhetjük meg. Delfinek közt hajózunk egy korallzátonyhoz, ahol búvárszemüveg és pipa segítségével a színes halakban gyönyörködhetünk. Katamarán túra: kb. 100 CUC (jelentkezés a helyszínen).


7. NAP: CAYO SANTA MARIA – STA. CLARA– HAVANNA (410 km)


Reggeli után elhagyjuk az óceánpartot és Santa Claraba indulunk. A város minden részét áthatja a forradalom emléke, „hősi város” néven is emlegetik. Megtekintjük a Che Guevara emlékművet, illetve a forradalmárok által elfoglalt híres páncélvonatot is. Késő délután érünk havannai szállásunkra, majd vacsora.


8 NAP: HAVANNA – EURÓPA


Reggeli, majd séta, vásárlás a havannai Óvárosban. Hemingway kedvenc barjában a Floriditaban megkóstolhatjuk a kedvenc italát a daiquirit is. Transzfer a havannai repülőtérre. Várhatóan az esti órákban hazaindulás átszállással. Éjszaka a repülőn.


9. NAP: BUDAPEST


Európai átszállás után várhatóan a déli órákban hazaérkezés a budapesti repülőtérre.Az ár tartalmazza a belépők összegét, de a vízum költséget nem.


A színvonalasabb szolgáltatás érdekében a csoport létszámát 20 főben maximáljuk.


Oltásokkal kapcsolatos információkat weboldalunkon talál.


Választott utazás: A salsa és a szivar hazája: Kuba | Kuba | repülő | Időpont: 2018-04-01 – 2018-04-09 | Félpanzió | Módosítás
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

UI